Til månen og tilbake

Skjørt og genser fra ZARA
Øredobber fra MISS MATHISEN

Hei babes! Har dere hatt en bra torsdag? Jeg har gått rundt hele dagen med minst fem kilo ekstra energi. Det er helt merkelig at solskinn påvirker humøret mitt såpass mye! I kveld hadde vi et sminkekurs på kontoret sammen med Max Factor og et knippe flotte lesere. Det er alltid like hyggelig å bli kjent med nye mennesker, men det har vært en lang dag og nå er jeg ekstremt klar for senga. Jeg kan allerede kjenne lukten av hjemmekontor i morgen… Forresten! Har jeg fortalt dere at jeg kan høre naboen i etasjen over snorke hver eneste kveld? Herregud, livet i byen ass. Nå har han (jeg håper i hvert fall at det er en mann?) satt i gang igjen, og det er mitt signal. På tide å legge seg. Natta!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *