En liten bokanbefaling

—Little black book—

I dag ble det hjemmekontor fra hotellrommet mitt i Berlin. Jeg var så gira på å ta en del bilder på denne turen, men tror dere ikke jeg reiste ned til full STORM?! Haha, sååå typisk ass! Det var kulderekord i byen da jeg reiste hit forrige gang, så det er åpenbart noen tyske værguder som ikke er spesielt fan av meg. Jeg har det veldig fint til tross for omstendighetene, men noen fancy bilder fra Berlins urbane gater ble det ikke så mye av denne gangen dessverre!

Men tilbake til overskriften; jeg vil tipse dere om denne fine boken! Hver gang jeg reiser til storbyene prøver jeg å ta stoppe innom Urban Outfitters. Ikke bare fordi de har fine klær (det har de også), men mest fordi de selger så mange kule bøker. Jeg er ikke superfan av selvhjelpsbøker, men når de ikke tar seg selv så høytidelig, så er jeg solgt. Denne lille boken gir korte karrieretips uten så mye bullshit. Dere får kjøpt den, HER.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *