Stuepike

Bluse fra ZARA, HER.

Hei babes! Jeg endte opp med å sitte igjen ganske lenge på kontoret i går, men likevel rakk jeg en sen kveldsøkt på mølla før jeg tok kvelden. Jeg har kommet til et punkt der jeg er fornøyd med kroppen min uansett hvordan den ser ut. Enten om det er en sprekere kropp i en god treningsperiode eller noen kilo ekstra i juletider der jeg ikke gjør noe annet enn å kose meg med pinnekjøtt, julekaker og rødvin. For meg har trening blitt noe jeg gjør for å få mer overskudd, og i det siste har jeg kjent mye på hvor mye det overskuddet har å si i min hverdag. I dag har jeg forresten luftet den nye fine blusen min på bildene over! Den minner meg om SATC-episoden der Charlotte har gæmlis-angst og er redd for å se ut som en gammel stuepike (eller en old maid), haha. Funfact om meg folkens; jeg kan alle episodene ut og inn.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *