Balansekunst

ZARA skjørt og høyhalset genser
NEW BALANCE sko (BALANSEKUNST IKKESANT?!! TOK DERE DEN?)

God kveld babes! Har dere hatt en bra mandag? Jeg er faktisk overrasket over at jeg har kommet meg helskinnet igjennom ukens første dag, med tanke på at jeg har en litt for morsom helg ferskt i minnet. Dere kjenner meg jo såpass godt nok nå til å vite at jeg har en tendens til å henge litt for mye med meg selv på fritiden min, men denne helgen gikk jeg all in med en two-nighters ute på byen. LOL! Jeg har alltid beundret folk som tilsynelatende klarer å balansere både jobb, skole, sosialt liv og generell god helse. Jeg tar av meg hatten for dere! Hilsen frøkna som mest sannsynlig ligger under dyna neste helg.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *