Forelska

Et nytt tilskudd i skosamlingen!

Hei babes! I dag våknet jeg opp godt uthvilt og hoppet rett inn i mine nye fantastiske boots, før jeg danset meg ned til sentrum. Har dere sett så fine? HÆ?! Jeg ble i hvert fall skikkelig forelska etter at jeg spottet dem på noen streetstyle-bilder fra en av moteukene, og jeg ble veldig glad da jeg oppdaget at det var flere igjen i nettbutikken. De er i limited edition skinn og så er de veldig gode på foten. Vanligvis har jeg problemer med å finne brukbare sko i kjedebutikkene. Jeg er ganske bred over foten, men dette skinnet har utvidet seg fint (og fort) rundt problemområdene mine. Elsker, elsker, elsker dem!

Jeg har på meg: ZARA blazer, ZARA skjørt, BIKBOK genser, MANGO boots, CÉLINE solbriller, JANE KØNIG øredobber

I skrivende stund sitter jeg på kontoret og jobber. Jeg begynner endelig å føle meg normal igjen etter operasjonen, og i morgen tidlig skal jeg dra inn til tannlegen for å fjerne stingene mine. Hittil har jeg ikke merket noe til infeksjon (noe mange visstnok opplever), men i går derimot oppdaget jeg at tungen min har blitt helt svart! SVART LIKSOM! Etter en kjapp googling fant jeg ut at det er én av bivirkningene til det desinfiserende munnskyllevannet jeg har brukt den siste uken, så forhåpentligvis vil tungen min også gå tilbake til normalen i løpet av de neste dagene *stressa emoji*. Har dere det bra?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Du ser smashing ut!!

  Du,
  eg såg på instastories eller var det der? at du handla deg boblejakke på bikbok,
  kva farge gjekk du for? eg klaarer ikkje å bestemme meg, bur på bygda så eg får ikkje prøvd dei,
  og prøver å bestemme meg for rosa eller oransje, i-landsproblem big time 😛
  Usikker på kva eg ville kledd, men gøy å høre kva du valgte.

  • Tusen takk!!

   Ja, det stemmer! Endte opp med rosa, fordi den var matt i finishen, samt at fargen passer bedre til det jeg ellers har i garderoben. Jeg har tenkt litt på å kjøpe den oransje også i ettertid, for jeg elsket den fargen like mye! Føler nok også at den oransje er litt mer anvendelig i fargen, mens den rosa gir deg en del oppmerksomhet 😛 Og hvis man ikke ønsker sistnevnte, så er det jo bedre å gå for en litt «tryggere» farge.

   • Takk for svar 🙂
    Åå, den er matt og dei andre er glansa altså, takk, greit å vite!!
    Ja, eg digga den oransje/gule jakka, pop og fin på høsten tenkte eg, kanskje eg går for den 🙂