Ja, jeg lever (nesten)

Gårsdagen ble ikke helt som forventet

Du vet den visdomstannen som gjør litt vondt i perioder, men som du tenker at du kan forholde deg til senere når du har mer tid og penger? Vel, plis… ikke vær så dum. Min ene visdomstann har prøvd å få min oppmerksomhet i over et år allerede, men i går ville den ikke leke hard-to-get med meg lenger. I full panikk ringte jeg tannlegen, og én time senere lå jeg i stolen og ble fortalt at den burde opereres ut med en gang. Hæ, hva mener du med å operere? Jeg skal jo på jobb! Og på stand-up i kveld! Nøyaktig en halvtime senere forstod jeg hvorfor folk er redd for å gå til tannlegen. So there you have it! Visdomstannen er ute, og det er derfor jeg har vært fraværende de siste dagene. Jeg lever på barnemat (legens ordre), smertestillende og jeg ser ut som quasimodo. Men sånn ellers er alt bra! Har dere hatt en fin uke så langt?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *