Favoritt

Favorittprodukt akkurat nå:
Estée Lauder Advanced Night Repair Serum

En quick-fix for et slitent ansikt

Høsten er her, og selv om det ikke er så kaldt ute enda, så merker jeg det på huden min allerede. Jeg er veldig sensitiv på værforandringer, så i hvert sesongskifte er jeg veldig nøye med å tilføre huden nok fuktighet. Dette serumet er en ny favoritt på badehyllen! Det jeg liker best med dette serumet er at det passer for min hud som skifter mellom kombinasjon til fet. Det er sjeldent jeg finner serum som ikke gjør huden oljete, men dette passer perfekt til min hudtype. Prisen på serumet er ganske stiv, så derfor bruker jeg den ikke hver eneste kveld, men heller som en kur over flere dager i strekk når jeg merker at huden er tørr og irritert. Anbefales på det varmeste!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *