De Nye tester: Festsminke på byen!

Sponset av Max Factor

Produktene jeg har på meg:
Healthy Skin Harmony Foundation (kommer snart)
Creme Bronzer ’10’
Masterpiece Eyeshadow ‘Pearl Beige’
Max Factor Masterpiece Nude Palette ’01 Cappuccino’
Honey Lacquer ‘Chocolate Nectar’

Hva gjorde dere forrige helg? Vi jentene i De Nye hadde en egen kameramann med oss ut på byen! *ler fortsatt* Vi hadde nemlig fått i oppdrag å teste Max Factor sin festsminke ute på byen, og i videoen over ser dere resultatet! Jeg liker ikke å bruke for tung sminke når jeg skal på fest, men jeg elsker å ha litt ekstra glød i trynet (selv om svetten som bygger seg opp på dansegulvet gjør klarer den jobben). Håper dere liker videoen!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *