Livet uten falske vipper

Hvordan ser min nye mascara-rutine ut?

Som jeg skrev til dere for en liten stund siden, så har jeg ganske nylig sluttet med min aller største avhengighet – vippeextensions. Jeg kan egentlig ikke gi et klokt svar på hvorfor jeg tviholdt på de falske vippene så lenge, men jeg tror det bare ble en dårlig vane. Misforstå meg rett; lange og lekre hollywood-vipper kan være vel så fint i mange anledninger, men et sted på veien begynte jeg å savne mitt naturlige utseende. Jeg trodde at overgangen kom til å bli brutal, men det går faktisk overraskende bra!

Det er flere av dere som er nysgjerrige på hvordan min nye mascara-rutine ser ut. Jeg har fått meg tre nye favorittprodukter! Først bruker jeg Diorshow Maximizer Mascara Primer. Denne gir en god og fyldig base før jeg påfører mascaraen. Etter dette legger jeg Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara som gir lange og fyldige vipper. De dagene jeg ønsker ekstra bøy i vippene bruker jeg Max Factor Curl Addict Mascara. Uansett produkt, så avslutter jeg alltid med å gre vippene med en ren vippebørste for å gre dem på plass og fjerne alle klumper. That’s it!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *