En dag i kulissene

Backstage Bik Bok Runway Award

God kveld babes! I dag har jeg fått henge med Max Factor backstage under Oslo Runway. Stas ass! Det ble dessverre ingen bilder av trynet mitt i dag (flink blogger, hehe), men som dere vet så trives jeg veldig godt bak kameraet også. Jeg har brukt dagen på å spille inn en liten videoblogg til dere i hvert fall, som kommer opp etter helgen. Nå derimot skal jeg dra den slitne kroppen min til sengs og ta meg en velfortjent natt med søvn. I morgen er det freddan! Har dere noen planer?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei! Lurte på en ting. Du nevnte tidligere at du holdt på å fjerne dine vippe extentions. Så lurte jeg på, hva slags maskara du bruker nå og om du bruker noe serum etc? Fjernet nettopp mine etter over 2 år, og er helt blind og føler meg så naken!!🤷🏽‍♀️

    • Hei Rebecca 🙂

      Jeg har brukt iglow-serumet i et par uker og er så langt veldig fornøyd med det! Vippene har langt ifra vokst tilbake til normalen (jeg har hatt vippeextensions i 4 år), men jeg regner med at de vokser seg til i løpet av et par uker. Akkurat nå bruker jeg YSL sin effet faux cils mascara som jeg elsker! Anbefales 🙂