Kjærlighet ved første bit

Dette trenger du
1 portermarinert burger (eller annen valgfri burger)
1 brioche-brød
2 skiver cheddar
2 skiver bacon
5 biter syltagurk
6-10 løkringer fra en hel løk
1 ss smør til steking
Salat
Remulade
Chilimajones

Slik gjør du: Tilsett smøret i en panne og gylne løkringene i et par minutter. Legg til syltagurk på slutten av steketiden til de blir gylne på begge sider. Legg begge deler til side på en egen tallerken. Legg bacon i pannen formet som et kryss. Stek baconet på begge sider på middels varme. Legg baconet til side på egen tallerken og tørk av overflødig fett i pannen. Stek burgerkjøttet på sterk varme til ønsket temperatur (medium rare tilsvarer ca. 58 grader). Legg cheddar på burgerkjøttet mot slutten av steketiden og vent til osten har smeltet. Skru ovnen på 175 grader og stek brioche-brødet på et bakepapir til overflaten er sprø.

Smør begge flater av de ferdig stekte brødene med remulade og chilimajones. Deretter bygger du burgeren opp i følgende rekkefølge; bunn, salat, burger med cheddar, bacon, løk, syltagurk og topp. Serveres med en iskald øl. Bon appétit!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *