Blondie!

Håret mitt har fått gjennomgå en aldri så liten forandring i sommer, og etter et besøk hos frisøren min før helgen, begynner det endelig å ta form! Det å gå fra mørke til lyse lokker er dessverre ikke gjort over natten, og jeg har heldigvis en frisør som nekter å bleke det for mye (til tross for at jeg er ekstremt utålmodig til tider). Jeg prioriterer alltid sunnere hår fremfor lengde og farge, så håret fikk derfor gjennomgå en god runde med saksen. Gjett om jeg er fornøyd a!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Hei! Jeg husker du skrev et innlegg om hvordan det er å være i et avstandsforhold, og om dere fortsatt er sammen? Jeg og kjæresten min blir i et avstandsforhold fra høsten av, jeg flytter til Oslo og han til Trondheim. Kjenner jeg stresser veldig fordi jeg er så redd det ikke skal fungere. Har du noen tips til meg?

  • Hei Mathilda!

   Det stemmer, og ja – vi er fortsatt sammen 🙂

   Jeg skjønner at det er skremmende å begynne på et avstandsforhold, men jeg tror det viktigste er å tenke perspektiver og lytte til magefølelsen. For min del var det ikke noe alternativ å droppe forholdet pga. avstanden, for det eneste jeg ønsket meg var han. Dessverre er det lite man kan forutse av problemer som dukker opp på veien i et avstandsforhold (slik er det jo i vanlige forhold også), så det beste er bare å ta ting som de kommer, tørre å satse på forholdet og løse problemer underveis.

   Grunnen til at vårt forhold har tålt avstanden såpass lenge (tror jeg) er fordi vi begge lever veldig selvstendige liv (vi har mye å gjøre hver for oss) og vi har også vært flinke til å møtes jevnlig og ikke minst utnytte den lille tiden vi har sammen til skikkelig kvalitetstid (som reiser/opplevelser osv, som bygger forholdet sterkere).

   Ønsker deg lykke til!

   Klem <3

   • Tusen takk for svar <3 Har aldri vært noe alternativ til oss heller, for det er jo han jeg vil være sammen med! Får bare prøve å tenke så positivt som mulig!