Blir man smartere med smarttelefon?

I samarbeid med Telenor

 

Omvendt SWAP-challenge

 

Marie, er du klar for å leve 48 timer uten smarttelefonen din? spurte Christina. Nei, det er jeg vel absolutt ikke?!

Jeg må ærlig innrømme at jeg var skeptisk (og ganske livredd) da jeg ble utfordret til å ha en omvendt SWAP-challenge hvor jeg skulle bytte ut min aller beste venn, smarttelefonen, med en gammel Nokia 3510i. Likevel var det en liten del av meg som ble nysgjerrig. Hvor avhengig er jeg egentlig av smarttelefonen min?

Det startet greit. Jeg slo av telefonen min og ba noen om å legge den på et hemmelig sted (i tilfelle jeg skulle få et tilbakefall). Det var morsomt å snoke rundt på min aller første mobiltelefon, høre på alle de gamle ringetonene og skrive SMSer med tastene. Kanskje disse 48 timene ville gå over fortere enn forventet?

Men det skulle ikke gå lenger enn fem timer før jeg begynte å bli gal. Har noen sendt meg mail? Skjer det noe kult på snapchat? Har jeg gått glipp av noe på insta? Dette var visst ikke så morsomt likevel… Og jeg må bare få lov til å si; mitt navn er Marie Wolla og jeg er veldig avhengig av smarttelefonen min!

Les om fordelene med Telenor YNG, HER!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *