10 ting SATC har lært meg

Verdens kuleste venninnegjeng har lært meg mye

Forholdet trenger ikke å være perfekt i begynnelsen: Et forhold er aldri perfekt, men når et forhold starter dårlig betyr ikke dette nødvendigvis at det ikke vil vare i lengden. Carrie og Mr. Big er det perfekte eksempelet på dette!

Venninnene dine er ditt livs største kjærlighet: Gutta kommer og går, men vennene dine vil alltid være der igjennom tykt og tynt. Og hvem ellers skal vi prate om kjærlighetslivet vårt til og invitere over når det går vilt for seg hos naboen over gata?

Det bor en Samantha i oss alle: Det er ikke så lett å innrømme, men det bor absolutt en liten Samantha i oss alle. Jeg kunne faktisk ønske at jeg følte meg som Samantha mye oftere! Bare forestill dere hvor mye lettere hverdagen hadde vært om man hadde hatt selvtilliten hennes!

Dekk over en kvise med en falsk føflekk: Har du fått en rød kompis på kinnet? Ikke noe problem, for Carrie har nemlig lært oss at man kan tegne en falsk føflekk over. Smart – ikke sant? *tegner 25 føflekker i ansiktet*

Ta backup av dataen din: Fordi ingenting er verre enn den lyden macen din lager når RAM’en plutselig bare dævver.

Ærlighet varer lengst: Velg deg venner som forteller deg sannheten, selv om sannheten ofte er vanskelig å høre. Ærlighet er det beste du kan gi når en du er glad i kommer til deg for råd!

Dump en fyr som er dårlig til å kysse: Om fyren sluker deg levende eller går til angrep på ansiktet ditt med tungen sin, så er han mest sannsynlig ikke noe å spare på. Dump han med en gang!

Noen ganger elsker du sko mer enn mennesker (og din egen selvrespekt): No words needed! På de dårligste dagene er shopping som terapi!

Lytt til ditt eget hjerte: Når alt kommer til alt – respekter deg selv og dine egne behov. Ikke lås deg fast i et ulykkelig forhold.

Man lærer så lenge man lever: Uansett hvor hardt du prøver å gjøre alt riktig, så kommer til å feile på et eller annet tidspunkt. Livet er ikke perfekt og uten feilgrep vil man aldri lære seg å ta et steg fremover.

Foto: HBO, Giphy og Stella Pictures

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *