EN GRØNN DRØM

MARIEWOLLA_GREENSMOOTHIE_01

GRØNN SMOOTHIE MED FERSK SPINAT

MARIEWOLLA_GREENSMOOTHIE_02

God torsdag snuppelurer,

Har dere hatt en bra uke så langt? Jeg kunne gjerne spist pinnekjøtt flere ganger i året enn kun i juletider, men nå som jeg har levd på feit julemat i nesten to uker må jeg innrømme at jeg har savnet litt grønt fôr i magen. Jeg er aldri den som kaster meg på sunnhets-hysteriet ved nyttår, men denne smoothien demper søtsuget (etter en juleferie med mye søtsaker) og gir meg mye energi i overgangen tilbake til kostholdet jeg har i hverdagen. Håper det smaker!

MARIEWOLLA_GREENSMOOTHIE_03

Dette trenger du

Ferske spinatblader (mengde etter smak)
1 banan
En halv mango
Et halvt eple
1 dl av favorittjuicen din
1 dl mandelmelk/vanlig lettmelk
4 isbiter
1 skje med hvetegress (valgfritt)

MARIEWOLLA_GREENSMOOTHIE_04

Mål opp juice og melk i blenderen før du tilsetter resten av ingrediensene. Jeg har brukt mango-juice i denne oppskriften, men du kan bruke gjerne bruke en annen. Merk at spinaten har en ganske skarp smak, så dersom du vil kamuflere denne burde du bruke færre blader. Miks alt sammen med isbitene i blenderen, og voila!

MARIEWOLLA_GREENSMOOTHIE_05

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Et spørsmål litt utenom innlegget; hva ser du for deg når du tenker en perfekt/idealkropp i forhold til størrelse og former (syltynn/formfull etc)? 🙂 Ikke at du nødvendigvis bare syntes en type kropp er fin, en om du tenker på det første som dukker opp i hodet ditt når du tenker idealkroppen 🙂