Høstlista

 

mariewolla_hostlista_01

Musikk er noe jeg sjeldent deler med dere, men her om dagen slo det meg; er ikke det litt rart? For er det noe hjertet mitt virkelig banker for, så er det nettopp det. Musikk. Jeg elsker mennesker, fotografering og mote, men min aller største lidenskap i livet er vakker lyd som tar meg avsted til en drømmeverden jeg skaper i tankene mine. Det er mitt fristed, og det er en verden der tid ikke eksisterer. Da jeg var yngre tok jeg sangtimer, og da jeg kom hjem på jenterommet etterpå kunne jeg stå og synge i flere timer uten at jeg enset hvor mye klokken var blitt. Da jeg var tenåring kunne jeg sette på spillelisten min før jeg la meg i sengen, og før jeg visste ordet av det ringte alarmklokken min – uten at jeg hadde fått et eneste minutt på øyet.

Med andre ord; jeg elsker musikk. Derfor tenkte jeg at det var på tide å dele litt av musikken min med dere. Dere skal vite at jeg ikke har en mainstream musikksmak, og det er sikkert flere av dere som ikke kommer til å like den. Men jeg deler høstlisten min nå i håp om at jeg i hvert fall kan treffe et par sjeler der ute som kanskje har samme musikksmak som meg selv. Jeg kommer til å oppdatere denne listen helt til snøen faller!
_

Hør ‘høstlista’ på Spotify HER.

mariewolla_hostlista_02

HEADSET FRA URBANEARS (SPONSET)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *