BEAUTYFAVORITTER (+ RABATTKODE)

 

Innlegg i samarbeid med DeoDoc

MARIEWOLLA_DEODOCBEAUTYFAVES_01-2

MARIEWOLLA_DEODOC_02

NYE FAVORITTER I TOALETTMAPPEN

Denne sommeren har jeg fått testet ut produkter fra DeoDoc, som raskt har blitt en must-have på dusjhyllen og i toalettmappen min. Jeg har lenge vært kritisk til intimprodukter, da veldig mange i denne kategorien lover noe de ikke kan holde. Disse produktene derimot er utviklet av leger og er godkjent apotekvare. Produktene er dermatologisk testet og parfymert med allergenfri parfyme. Sistnevnte synes jeg er helt fantastisk! Jeg har aldri vært borte i intimprodukter som lukter så godt!

MARIEWOLLA_MARIEWOLLA_DEODOC2_RABATT

 

MARIEWOLLA_DEODOCBEAUTYFAVES_05

DEOSPRAY – her!

Da jeg først ble introdusert for intimdeodorant kan jeg ærlig talt innrømme at jeg var noe skeptisk. Hva er dette godt for? Hvor skal man spraye det? Etter å ha testet ut dette produktet har jeg forstått at produktet er helt genialt! Vi svetter faktisk like mye der nede som vi gjør under armene. Visste dere det? Deodoranten sprayes ved bikinilinjen, og setter en stopper for svetten. Derfor har denne blitt en fast følgesvenn i toalettmappen og med meg på reiser i sommer.

MARIEWOLLA_DEODOCBEAUTYFAVES_04

DAILY WASH

Hygienen i underlivet er så utrolig viktig, dere. En feil mange gjør er å velge feil såpe når vi skal vaske vårt mest sensitive område. Det viktigste er å bruke en mild vask som inneholder riktig pH-balanse. Jeg har brukt slike såper veldig lenge nå, men ingen av dem har luktet like godt som flasken på bildet over. Jeg har forelsket meg ekstra mye i den nyeste lukten Paris to Persia. Den kan kjøpes, HER.

MARIEWOLLA_DEODOCBEAUTYFAVES_02

ON THE GO WIPES – HER!

Den samme intimdeodoranten får du også i praktiske wipes når du er ute og reiser. Jeg kan nevne minst én svett tur ut på byen i syden hvor jeg hatt behovet for en slik for å si det sånn! Deoen lukter også helt fantastisk, og er ikke klissete slik vanlig deodorant ofte kan være.

MARIEWOLLA_DEODOCBEAUTYFAVES_06

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *