UKEN SOM GIKK

 

MARIEWOLLA_KRAKOW_07

MARIEWOLLA_KRAKOW_08_DOUBLE_

5 ting denne uken har gitt meg
_

Kvalitetstid med mine nærmeste
Det er lenge siden jeg har hatt skikkelig kvalitetstid med kjæresten min og familien. Under denne turen til Krakow tok jeg med meg pappa for første gang. Vi dro på konsert med Hans Zimmer (som var helt freakin amazing for den filmmusikk-elskeren jeg er), lekte oss i en av de mange ‘real life escape rooms’ som byen har å by på og tilbrakte til slutt en hel time i en flytetank fylt med over fem hundre kilo salt. Jeg har med andre ord gjort mye nytt og spennende denne uken, og jeg kjenner hvor nødvendig det har vært å tilbringe tid med de jeg er glad i. I min hverdag lever jeg litt for mye i bloggboblen, men jeg må tillate meg selv å ta en pause fra den av og til for å kunne fylle opp med ny energi!

Følelsen av sommer
Været i Krakow var helt nydelig, og jeg fikk virkelig kjenne på sommerfølelsen for første gang på veldig lenge. Helt ubeskrivelig deilig! Og som om ikke det var nok så ble jeg møtt av verdens deiligste vær da jeg kom hjem denne helgen. I skrivende stund sitter jeg her på søndagskontoret mitt og hører lyden av barn som leker ute i gaten, insekter som summer rundt og fugler som kvitrer.

En oppvekker
Jeg vet at noen provoseres til de grader av dette ordet, men sommerkroppen dere. Jeg har vært helt elendig på kosthold og trening de siste månedene og jeg begynner å se en kropp i speilbildet som jeg ikke kjenner igjen lenger. Jeg synes fortsatt at flertallet er veldig hysteriske når det kommer til den perfekte sommerkroppen og ikke minst et sunt kosthold. For min del handler det om å føle seg bra og opplagt, og ikke minst kunne være fornøyd med det en selv ser i speilet. Jeg vil kjenne at kroppen har vært i bevegelse og jeg vil til syvende og sist føle meg vel i bikini. That’s just how I feel!

Spillavhengighet
Herregud, du vet du er spillavhengig når du fyller tiden din med andre spill mens du venter på at livene dine skal fylles opp igjen på candycrush. Jepp, der har dere meg denne uken. Opprinnelig begynte jeg å spille det igjen for å ha et lite tidsfordriv på flyet og generelt når jeg reiser, men denne uken har det eskalert noe så til de grader. I går våknet jeg opp grytidlig, men jeg stod ikke opp før fire timer senere fordi jeg lå og spilte på mobilen. HJELPES. I uken som kommer skal det bli andre boller derimot! Da handler det om å bruke tiden til noe nyttig, og ikke minst få mye ut av den tiden som er. Målet for neste uke er å kjøre på med planlegging! Jeg er keen på å starte med ‘Bullet Journaling’. Har dere noen erfaring med dette?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *