HOW DO YOU LIKE YOUR TEA?

MARIEWOLLA_HOWDOYOULIKEYOURTEA_01

MARIEWOLLA_HOWDOYOULIKEYOURTEA_02

Den siste tiden har jeg fått en del ønsker om å dele mer av mine kostholdsvaner i hverdagen. Og så klart skal dere få mer av det! Som mange av dere sikkert allerede vet, så er jeg veldig avhengig av kaffe. Det går omtrent ikke en morgen uten at jeg nyter en varm kopp med flytende magi (det vil med andre ord si at jeg ikke fungerer uten). I det siste har jeg derimot forsøkt å legge om utover dagen, og bytter ut kaffekoppene med koffeinfrie alternativer, slik at jeg bare holder meg til kaffe om morgenen. Nå nylig fikk jeg øynene opp for urteteen ‘women’s energy’ fra Yogi som har blitt en av mine favoritter. Har dere smakt den?

MARIEWOLLA_HOWDOYOULIKEYOURTEA_04

Min kopp er lastet med
Koffeinfri urtete
Soyamelk
Skiver med grapefrukt og appelsin
En skje sukrin i stedet for sukker

MARIEWOLLA_HOWDOYOULIKEYOURTEA_05

_

Translate: Lately I’ve been getting a lot of requests on sharing more of my diet-habits. And your wish is my command as always! As some of you may already have guessed, I am a major coffee-addict! Lately I’ve been trying to change into caffeine-free alternatives during the day, so I can drink my coffee only in the mornings instead. This herbtea from Yogi is one of my favourites, because it gives me energy without the caffeine. I also love to mix my tea with soymilk, natural sweetener and slices of fruits. How do you like your tea?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *