I LIKE TO DRINK MY PEPPERS

MARIEWOLLA_CHILILEMON_02

Hei snuppelurer,

Jeg tenkte å dele en liten hjemmelaget oppskrift med dere i dag. Opprinnelig lagde jeg den for å kurere influensaen min da den stod på som verst, men jeg oppdaget også at den fungerte helt ypperlig for å få opp forbrenningen. Dette er en sterk blanding som er proppet med C-vitaminer, så den gjør virkelig underverker for enhver forkjølelse. Chili og sitron er også to råvarer som gjør veldig godt for forbrenningen for de som vil forbrenne litt ekstra ved siden av trening. Personlig liker jeg å varme opp en kopp om dagen, men den kan fint også drikkes kald. Med tanke på at den er relativt sterk for magen ville jeg begrenset inntaket til en kopp om dagen. Bottoms up!

MARIEWOLLA_CHILILEMON_01

2 sitroner
1 chili
1 pose grønn te
1 liter vann

Dette gjør du: kok opp vannet og hell det over i en stor bolle. Finhakk chilien (et lite tips er å presse den i gjennom en hvitløkpresse) og hell den over, sammen med teposen, i bollen med vann. Legg litt folie over bollen og la blandingen trekke i et par timer. Deretter heller du blandingen over i en annen bolle og bruker en sil til å skille ut alle bitene fra chilien. Til slutt presser du sitronene og heller saften over i samme blanding. Hell alt sammen over i en flaske og oppbevar den i kjøleskapet slik at den holder seg lenger. Ps: dersom du har fersk ingefær tilgjengelig er det også supert å tilsette under trekkeprosessen!

MARIEWOLLA_CHILILEMON_03

English translation

/ Here is one of my homemade recipes that does miraclework for a strong flu or if you just want to boost your metabolism! All you do is add 1 finely chopped chilipepper and 1 bag of green tea in hot water and let it soak for a good couple of hours. After that you add 2 freshly squeezed lemons to the mix. Find a new bowl and pour the mix through a sieve to get all the big bites out. Pour the drink into a bottle and store it in the fridge to make it last longer. I like to drink one heated cup a day, but if like you can also drink it when it’s chilled. Bottoms up!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei skjønne!

   Jeg synes den er veldig frisk og god på smak, men ja – den er nokså sterk. Du kan prøve å kutte ned chilien til kun en halv, og så kanskje tilsette en søt juice sammen med sitronen for å gjøre den litt bedre på smak? En tropisk juice gjør den sikkert bare enda bedre! Ingefær vil nok også gjøre den sterkere, men litt søtere/bedre på smak.

   Klem til deg <3

 • Hei! Denne hørtes bra ut, min er i trekkingsprosessen nå;) lurte bare på om den skal drikkes kald? Siden du skrev at den bør oppbevares i kjøleskap 🙂

  • Hei søte deg!

   Så koselig å høre at du skal teste den ut! Jeg foretrekker helst å varme opp en kopp av gangen og drikke den varm, men den er minst like god når den er kald. Jeg liker bare at det damper med chilien når den er varm for å løsne opp litt i systemet når man er syk 🙂

   Håper den smaker! Ps: hvis den blir for sterk eller bitter i smaken, så kan det smake godt å ta oppi en søtere juice!

   Klem