MY GREEN SMOOTHIE

MARIEWOLLA_GREENSMOOTHIE_01

GREEN SMOOTHIE WITH FRESH SPINACH

MARIEWOLLA_GREENSMOOTHIE_02

God onsdag snuppelurer,

Har dere hatt en bra uke så langt? Til tross for at jeg er en moteblogger, så har jeg blitt mer og mer glad i å dele mine favorittoppskrifter med dere. Det er en side av meg som kanskje ikke har kommet så tydelig frem tidligere (men jeg tror vel flesteparten har fått med seg at jeg er over gjennomsnittet glad i god mat? Hehe). Jeg har vokst opp i et hjem der jeg fra en tidlig alder av måtte være selvstendig, og opp igjennom oppveksten min har jeg som regel laget maten min selv både før og etter skoletid. Det hele har resultert i en kjærlighet for matlaging og jeg må innrømme at det er noe jeg ikke er sånn halvveis verst på heller. Liker dere at jeg har begynt å dele oppskrifter? Det er bare å rope ut om dere har noen ønsker!

MARIEWOLLA_GREENSMOOTHIE_03

Dette trenger du

Ferske spinatblader (mengde etter smak)
1 banan
½ mango
Et halvt eple
1 dl av favorittjuicen din
1 dl mandelmelk/vanlig lettmelk
4 isbiter
1 skje med hvetegress (valgfritt)

MARIEWOLLA_GREENSMOOTHIE_04

Mål opp juice og melk i blenderen før du tilsetter resten av ingrediensene. Jeg har brukt mango-juice i denne oppskriften, men du kan bruke gjerne bruke en annen. Merk at spinaten har en ganske skarp smak, så dersom du vil kamuflere denne burde du bruke færre blader. Miks alt sammen i blender, og voila! En sunn og god smoothie som er din beste venn på morgener hvor du trenger en kickstart! Merk: det ble dessverre ingen bilder av resultatet denne gangen, ettersom lyset forsvant da jeg blendet det hele sammen. Haha, denne vinteren ass… *blogger problems*

MARIEWOLLA_GREENSMOOTHIE_05

English translation

/ Have you guys had a good week so far? Even though I’m a fashionblogger, I’ve grown to like sharing my favourite recipes with you more and more. It’s a side of me that hasn’t been shown that much earlier, but I really love making food! And I thought you might like a food-post every wednesday from now on. First up is this yummy and superhealthy smoothie. Measure up 1 dl almond milk and 1 dl of your favourite juice and pour it into a blender. Mix in icecubes, fresh spinach leaves, banana, mango and apple. If you want to you can add a spoon of wheatgrass! Blend it all together until you get a nice and smooth texture, and voila! A perfect smoothie to kickstart your day!

VIXEN BLOG AWARDS: Stem på meg, her!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *