MAKE-UP FAVOURITES

MARIEWOLLA_MAKEUPFAVOURITES_04

I dag står solen høyt på himmelen her i Krakow og jeg skal straks ut av døren for å nyte det fine været. Før det ville jeg bare vise frem noen av mine sminkefavoritter for øyeblikket. Jeg må innrømme at jeg ikke er så flink til å bruke så mye farge rundt øynene, og som regel går jeg for klassiske bruntoner i øyenskyggen min. Denne paletten derimot har jeg forelsket meg helt i! Det er sjeldent jeg finner farger som står bra til de grønne øynene mine, men disse tonene komplimenterer dem perfekt. Nærmere juletider har jeg faktisk planlagt å lage et par sminkevideoer til dere, og da skal jeg definitivt skape en look med rosé-toner! Er det noe dere vil se?

MARIEWOLLA_MAKEUPFAVOURITES_01

Men hallo! Det er fredag allerede jo? Jeg har mye spennende på agendaen denne helgen! I kveld skal vi faktisk avgårde på VIP-kino for å se på den nye James Bond filmen. I denne salen får vi servert vin og snacks, og så får vi sitte i superdeilige stoler. Jeg har aldri vært fan av amerikanske actionfilmer, men med et par glass vin innabords skal dere ikke se bort ifra at jeg koser meg allikevel! Hehe. Universitetet her nede arrangerer også en årlig filmfestival som kicker i gang i morgen. Jeg fikk fikset meg en nydelig kjole før jeg reiste, som jeg har planer å gjøre kjæresten min mo i knærne med! *gleder seg* Dere får ha en stråååålende helg enn så lenge! Glad i dere alle mann!

MARIEWOLLA_MAKEUPFAVOURITES_02

— MY CURRENT MAKE-UP FAVES —

L’Oréal Color Riche La Palette Nude Rosè eyeshadow palette
Urban Decay Afterglow blush in colour «Rapture»
Beautyblender sponge
Mac Prep + Prime transparant powder
Mac brush in nr. 128 for full coverage
Fake fur ball from NELLY (find it HERE) annonselenke

MARIEWOLLA_MAKEUPFAVOURITES_05

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Elsker den paletten, helt enig! Den er så nydelig 🙂 men en liten rettelse, den heter La Palette Nude Rosè, hihi! Bare så du vet det! Du er stor inspirasjon! Kos deg masse med kjæresten og ha en nydelig helg!

  • Hei!

    Hvilken farge bruker du i Kanebo Sensai total finsh pudderet? Og bruker du kost eller svamp? Har akkurat begynt på isotretinoin og vil gjerne prøve dette pudderet istedenfor bare minerals 🙂

    • Hei du! 🙂

      Ahh… Det husker jeg IKKE! Haha… Der må du nesten bare dra til et parfymeri og teste ut fargen selv, da dette er SÅ individuelt. Jeg må teste ut fargen hver gang jeg kjøper påfyll, for nummeret blir så fort slitt ut på pakken. Jeg bruker en kost og så legger jeg pudderet bare lett i T-sonen. Men det er fordi jeg allerede har på foundation og concealer. Pudderet kan fint brukes alene over en farget dagkrem også, og da ville jeg brukt svamp (den som følger med i esken)! Jeg fikk anbefalt pudderet for første gang av dermatologen min som gjorde hudbehandlinger på meg, og det er fremdeles det beste pudderet jeg har vært borte i for min type hud. Det er det eneste pudderet som ikke legger seg som «en tørr maske» på huden, og det smelter perfekt inn i huden. Jeg kan virkelig anbefale det på det varmeste! 🙂

  • Ååh, tusen takk for et fint og utfyllende svar!! Virkelig hyggelig av deg som tar deg tid til det! Da skal jeg dra på Kicks å finne rett farge 🙂 Stemmer på deg hos Vixen!