THE PERFECT RED

MARIEWOLLA_PERFECTRED_03

YSL ROUGE PUR COUTURE IN COLOUR NR. 14

Jakten på den perfekte røde leppestiften er endelig over! Personlig synes jeg veldig mange av de klassiske røde er for knalle i fargen, men denne er en perfekt nyanse av rød og en litt dypere burgunder. Er den ikke fin? Hva er planene deres for denne tirsdagen? Jeg våknet opp til strålende sol i dag igjen, så dersom jeg får tid burde jeg springe ut av døren og knipse litt bilder nå som været er så fint! Jeg har forresten noen veldig spennende nyheter å dele med dere i kveld. Jeg har skrevet litt om det tidligere, men nå nærmer endelig dagen seg. Forteller dere mer senere!

_______

/ The hunt for the perfect red lipstick is finally over! Personally I think that many of the classic reds are way to bright, but this is a perfect shade of red and a deeper burgundy. How lovely is it? What are your plans today? I woke up to sunny weather today again, so if I have the time I have to run out and snap some photos in the beautiful weather. I have some exciting news for you by the way! I have written a little bit about it earlier, but now the big day is finally approaching. I’ll tell you all about it tonight!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *