CHIA PUDDING

MarieWolla_ChiaPudding_01

CHIA PUDDING WITH MANGO, GRANOLA AND BLUEBERRIES

God kveld fininger! Overlever dere regnværet? Jeg kom over denne oppskriften for en stund tilbake, og den har allerede blitt en frokostfavoritt hjemme hos meg! Til tross for at den kanskje ser superkomplisert ut, så er denne retten pinlig enkel å lage. Det eneste du trenger å tenke på er å kjøpe inn de riktige ingrediensene og bruke kreftene dine på å gjøre frokosten din så instagram-vennlig som mulig. Haha. Det beste av alt er at chiafrø er råsunt! Spis og nyt!

___

Good evening beauties! I came across this recipe a while ago, and it has quickly become a favourite of mine. Even though it might look complicated, this is actually embarrassingly easy to make. All you need to worry about is buying the right ingredients and using your energi on making your breakfast as instagram-friendly as possible. Haha. And the best part: chiaseeds are good for you! Eat and enjoy! 

MarieWolla_ChiaPudding_02

Dette trenger du

• 3 spiseskjeer chiafrø
• 3 dl soyamelk
• 1 mango
• litt blåbær og granola til topping

___

What you need

•  3 tablespoons chiaseeds
• 3 dl soymilk
• 1 mango
• some blueberries and granola for topping

MarieWolla_ChiaPudding_03

Dette gjør du

• bland frøene og soyamelken i en bolle
• sett bollen i kjøleskapet og la det trekke over natten
• kutt mangoen i biter og kjør alt sammen i en blender eller med en stavmikser
• legg lagvis i et glass og avslutt med granola og blåbær

___

What to do

• mix the seeds and the soymilk in a bowl
• place the bowl in the fridge and leave it over night
• cut the mango into small pieces and mix it in a blender
• layer everything in a glass and top with some granola and blueberries

Bon Appétit!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *