Antipaxos

MarieWolla_Antipaxos_02

Another day in paradise

MarieWolla_Antipaxos_01

MarieWolla_Antipaxos_03

My wierd, but cool 90’s slippers from NIKE (HERE) / adlink

MarieWolla_Antipaxos_04

I dag våknet jeg med en så sterk hodepine at jeg såvidt klarte å bevege meg. Jeg krøp ut av sengen, og rett bort til pcn for å begynne på en liten oppdatering til dere. Internettet vi hadde på hotellet vårt nede i Hellas var mildt sagt ekstremt ustabilt, og det ble derfor vanskelig å oppdatere dere ofte. Jeg vet ikke om det var mangelen på søvn eller airconditionen som gjorde det, men jeg endte opp med å pådra meg en kraftig forkjølelse siste dagen vår. Og den ble ikke akkurat bedre etter å ha sittet på det kalde flyet hjemover.

I går ettermiddag landet vi endelig tilbake på norsk jord igjen. Til tross for at det har vært veldig deilig med disse to reisene her (jeg vil tørre å påstå at jeg trengte det så inderlig), så er det veldig deilig at hverdagen kan begynne igjen nå. Jeg har jo så mye bildemateriale som jeg gleder meg til å vise dere fremover! Jeg blir så glad over alle de fine kommentarene dere har lagt igjen den siste tiden. Det betyr virkelig mer enn dere aner!

Og forresten!

Ville forresten også tipse dere om Stylista Beauty Talent-konkurransen som kickstartet i dag! Vi leter nemlig etter Norges beste videoblogger! Kan det være deg vi leter etter? Vinneren får bli programleder på Stylista-TV, produkter fra Clarins til verdi av 8000 kr og et årsabonnement på Costume. For å lese mer om konkurransereglene, og hvordan du deltar, kan du klikke deg inn HER. Lykke til!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei, jeg må bare si at jeg elsker håret ditt! Jeg har lett etter en sånn farge lenge og har vært desperat etter forandringer. Jeg lurer på om du brukte folie når du farget det? Og ca hvor mye det kostet for det du gjorde hos KB? Vet du om fler bra frisørsalonger hvor det ikke er så alt for dyrt’? 🙂 Håper på svar, mvh Mathilde

    • Hei Mathilde! Så hyggelig å høre 😀 Jeg elsker fargen selv! Det er litt vanskelig for meg å forutsi hva prisen på denne fargen er, da jeg ikke er frisør og alle utgangspunkt er forskjellige, så jeg ville anbefalt deg å ringt til salongen eller stoppet innom for å høre sånn ca. hva det kommer til å koste. Frisørbehandlingen jeg får kos KB er jo også sponset. Når jeg drar inn for å freshe opp fargen hos KB, så legger de inn minst to farger, og det er med er med folie, ja 🙂 Prislisten deres finner du HER. Jeg har dessverre ikke noen andre erfaringer med frisører i Oslo, men jeg er superfornøyd med KB, og kan virkelig anbefale dem på det varmeste! Og de forstår jo selvfølgelig at alle har forskjellige budsjett, og det er deres jobb å fortelle på forhånd hva det evt. koster før man setter seg i frisørstolen 🙂 Dersom man vil ha det litt rimeligere kan du også dra innom på St.Hanshaugen dersom du er student og få rabatt, eller evt. gå til en av lærlingene som jobber der. De er også veldig flinke!