Hva er en sunn hud?

Annonse

MarieWolla_AquadermaNY_01

Aquaderma

Hva er egentlig oppskriften på en sunn hud? Dere spør meg stadig vekk om huden min og hvordan jeg vedlikeholder den. Som dere vet har jeg slitt lenge med sensitiv og kvisete hud som er litt ekstra vanskeligere å pleie enn mange andre hudtyper. Jeg har brukt lang tid på å bli kjent med min så i hverdagen er jeg ekstremt nøye med å rense huden min hver morgen og kveld for å holde det vedlike. Har dere opplevd at dere slenger på dere en masse kremer og mirakelprodukter for å få bukt med problemene deres, og så ender det opp med å bli bare enda verre? Jeg følger alltid en gyllen huskeregel når jeg velger meg ut produkter. Jeg har lært meg at jo færre og renere produkter man bruker, som er tappet for unødvendige kjemikalier og stoffer, desto bedre oppfører huden seg. Det enkleste er faktisk det beste du kan gjøre for en sunn hud!

MarieWolla_AquadermaNY_05

Keep it simple!

Aquaderma er en rykende fersk hudpleieserie ute på markedet. Er det noen som har hørt om disse produktene enda? Mange kremer inneholder mange stoffer som irriterer huden, men Aquaderma har hverken parabener, mineralolje, alkohol eller silikoner i produktene sine. I den kommende perioden har jeg vært så heldig å få teste ut serien deres slik at jeg kan gi dere lesere en tilbakemelding etterhvert. Personlig er jeg veldig positiv til alle merker som velger å kjøre det helt enkelt, så jeg gleder meg masse til å se resultatene etter denne perioden!

MarieWolla_AquadermaNY_02

Hvordan tar du vare på huden din om sommeren?

Om sommeren er jeg alltid nøye på å legge litt ekstra arbeid i hudpleien min. Solkrem, varme og svette bidrar til at porene kan bli litt ekstra irriterte, og dersom man ikke passer på kan man ende opp med kviser, tørre områder eller generelt bare rødhet og irritasjon i huden. I vesken tar jeg derfor alltid med meg rensewipes som kan gi meg en rask pick-me-up når jeg er på farten!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *