Fox tail

MarieWolla_foxtail_02

MarieWolla_foxtail_01

Keychain from Ebay

God mandag snuppelurer! Har dere hatt en fin helg? Jeg har kost meg så masse med to års-feiring sammen med kjæresten min. Planen var egentlig å bo på hotell kun i en natt, men vi ble der like gjerne hele helgen. Det var så avkoblende å rømme litt vekk fra hverdagen og få muligheten til å være litt turist i egen by. Jeg må innrømme at det klør litt ekstra i fingrene når jeg ser alle reise avgårde til varmere strøk nå, men heldigvis er det meldt ganske fint vær nå fremover. Krysser alle fingre!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Liker bloggen din veldig godt Marie. Du virker som ett godt forbilde!
    Må derfor spørre, når du legger ut bilde på bloggen din med overskrift Fox tail, håper jeg virkelig dette er uekte pels? Med tanke på hvor mange du når med bloggen din, og de sterke debattene rundt pels i våre dager. Ellers har du ihvertfall mistet en leser.

    • Så hyggelig å høre, Anine 🙂 Denne er ikke av ekte pels, nei. Jeg er klar over at jeg når ut til mange med denne bloggen, og er naturligvis opptatt av å være et godt forbilde for leserne mine. Jeg har derimot aldri vært noen forkjemper mot pelsindustrien, men mine politiske meninger er ikke noe jeg velger å skrive om her på bloggen min. Personlig synes jeg ikke at det å bruke pels gjør deg til en dårligere person eller til et dårligere forbilde. Hva med å spise kjøtt? Eller det å bruke sminke som er testet på dyr? Klimaet vårt er på bristepunktet – hva med alle de som kjører bil eller flyr hver dag? Jeg har garantert 13 år gamle jenter som sitter hjemme og leser bloggen min fra pikerommet sitt, men jeg skjermer heller ikke disse når jeg er ute og drikker alkohol? Uansett debatt har alle ulike meninger, og det synes jeg man må respektere. Jeg skriver ikke om politikk her på bloggen, for jeg er klar over at det er alltid noen som skal kverulere eller hoppe på debatten. Jeg prøver alltid å fremstille meg selv som et godt forbilde her på bloggen og anser meg selv som en ærlig og snill person, men jeg kan ikke gjøre alt riktig hele tiden heller. Vi er jo alle bare mennesker, tross alt. Jeg kunne aldri spradet rundt i en full pelsjakke, da jeg synes dette er i det meste laget, men jeg eier en parajumper (med pelshette) som jeg bruker ofte på vinteren. Dersom dette gjør meg til et dårlig forbilde, så får det være din mening. Og dersom du ønsker å slutte å lese bloggen min av den grunn, så er dette også ditt valg. Klem!

      • Har du ikke sett hvordan dyr på pelsfarmer har det? Mange bloggere virker overfladiske bare opptatt av vise dyre reiser og ting.en son selv har hund burde bry seg om andre dyr synes alltid det er merkelig når jeg møter folk med pels på hetta med hund i handa …ekkelt.dyr er dyr. Selvsagt er det bedre kjøpe fuskpels hvem vil støtte de som sitter innesperret et helt liv ? Sett bilder av de små nyfødt nysgjerrige titter de ut av buret men de kommer aldri ut,aldri strekke på beina bare det synes jeg personlig er forferdelig.er snakk om bure noen inne Pga pelsen dems ,dems ja,mennesker er grådige utnytter dyr til alt, alt de selv ikke vil utsettes for,hvis mennesker føler seg så mye klokere enn dyra hvorfor velger så mange se bort når fæle ting skjer.jeg selv setter meg inn i hvordan det måtte vært bli født for bare stte innesperret i min egen møkk dag ut og inn.er ingen liv.er som bli født i et helvete de sikkert ville vært foruten mennesket fratar dyret sitt liv helt og holdent.oh jo fler som fortsetter kjøper pels jo lengre fortsetter de føde nye dyr nye søm tassel som bare må sitte der i små bur til de avlives,trist….