Makeup essentials

MarieWolla_currentmakeup_03

1. Guerlain Terracotta bronzer light (colour: brunettes), 2. Shiseido foundation brush, 3. Clinique all about eyes concealer (colour: light), 4. MAC prep + prime transparent powder, 5. Dior Forever foundation (colour: 020), 6. MAC concealer brush, 7. powder-brush from H&M, 8. beautyblender sponge (here)

MarieWolla_currentmakeup_02

Hei og god fredag, mine fine!

Gud, for en morsom kveld jeg hadde det i går på Årets Stylista! Så mange bra folk, god mat og drikke, musikk og masse god stemning. Gratulerer til begge vinnerne, og tusen takk til alle dere fine lesere som kom på eventet! Cath, Eirín og jeg endte selvfølgelig opp med nattmat på maccern på slutten av kvelden. Og så tok jeg forresten tidenes buttplant i går da jeg bestemte meg for å hoppe på en plastpose som lå alene midt på gaten (ikke spør meg hvorfor jeg gjorde det). Tror aldri jeg har ledd så mye i hele mitt liv, og synet av Cath som lå på bakken med meg i full latterkrampe med rosa koffert og det hele ble bare alt for mye for meg. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg koser meg med Stylista-jentene mine!

Det er en del av dere som stadig vekk spør meg om hudsminken min, og hva jeg bruker i hverdagen. Over ser dere mine absolutte favoritter! Når det kommer til sminke så er det mye produkter som kommer og går for min del. Ihvertfall med tanke på at jeg som blogger tester ut nye produkter hele tiden. Men disse over er produkter som lenge har vært en del av rutinen min. Jeg tenkte jeg kunne lage et eget innlegg til dere på hvordan jeg legger sminken min og hvordan jeg highlighter ansiktet, men det får bli litt senere. Nå skal jeg ut og kose meg i det fine været sammen med kjæresten min!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei Marie! du har så utrulig fin hud, men vet du har slitt litt for lenge siden. Lurer på hvordan denne foundation oppfører seg på huden, får du ofte kviser og blir oljete? Jeg har oljete hud og sliter med å finne en foundation som passer. Hvilken dagkrem bruker du under denne?

    Takk for svar 🙂

    • Hei du! 🙂 Tusen takk! Sminke oppfører seg ulikt hos alle, men det er denne foundationen jeg personlig kan bruke som ikke reagerer på huden min (får ikke kviser av denne). Jeg ville anbefalt deg å høre om du kan få en tester av den på Kicks (eller andre butikker som har den) slik at du kan se hvordan huden reagerer om du bruker den i en dag. Under denne bruker jeg Clinique dramaticly different moisturising gel og smashbox sin blå primer (som er hydrating). Uansett hva slags krem du bruker, burde alt være i gel til oljete hud 🙂 Det er nok det beste tipset jeg kan gi!

      Klem!