Cut-out

MarieWolla_cutout_01

MarieWolla_cutout_03

MarieWolla_cutout_02

MarieWolla_cutout_04

Dress from VILA, here / hat from BIK BOK, similar here / sunnies from CUBUS / bag from ALDO / adidas superstar all-white sneakers

Hei mine aller fineste lesere! Som jeg skrev såvidt i innlegget i går så klarte jeg å kjøre på en skikkelig matforgiftnings-smell her i Krakow. Jeg kan fortsatt ikke spore tilbake til hva jeg kan ha fått i meg, men fredag morgen våknet jeg opp med feber og full matforgiftning. Jeg hadde jo så masse jeg skulle vise dere av byen her, og så mange nye antrekk jeg gjerne ville knipse noen bilder av, men der og da klarte jeg bare å krype frem og tilbake fra sengen og badet. Håper dere forstår! I går følte jeg meg ihvertfall frisk nok til å løpe ut av døren igjen, så nå har jeg ihvertfall masse bildemateriale til dere!

Her i Krakow har det vært så sinnsykt varmt de siste dagene. I går var det full hetebølge og derfor hoppet jeg inn i en litt lettere kjole som jeg kunne springe rundt med hele dagen. Og ja, jeg har bokstavelig talt flyttet inn i denne stråhatten og disse solbrillene over. Passer til alle sommerantrekk, jo! Så avsluttet vi kvelden i går med noen drinker på en takterrasse nede ved elven. Utrolig koselig!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *