That white skirt

MarieWolla_whiteskirt

MarieWolla_whiteskirt02

Sneakpeek on todays outfit

Puuuh! Ble visst en halvtime mellom slagene her til å oppdatere dere allikevel. Jeg ville bare stikke innom her for å gi dere en liten sniktitt på antrekket mitt i dag. Elsker dette hvite skjørtet! Jeg er så stressa nå at jeg nesten kunne svimt av, men snart står jeg heldigvis på Findings og koser meg gløgg ihjel. Skal spamme ned instagrammen! Enten dere vil det eller ikke, hehe. Nå må jeg hoppe inn i festivaltøyet og gjøre det slitne ansiktet mitt fresht igjen. Dere hører fra meg!

Translation: Puuuh! I had an half hour here between all my plans to update you guys. I just wanted to say hello and give you a little sneakpeek on my outfit today. I love this white skirt! I’m so stressed out now that I could pass out any moment, but soon I’ll be standing at Findings having a great time. I’m gonna spam instagram! Now I gotta get in my best festival-gear and make my tired face pretty again. I’ll keep you updated! 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *