Hair fresh @ KB

Sponset behandling

MarieWolla_Hairfresh_01

MarieWolla_Hairfresh_03

MarieWolla_Hairfresh_02

*hår dinglende ned fra rumpa* (assååå story of my life, haha)

Gurimalla, så deilig det var å få fjernet etterveksten! Nå slipper alle ungene på gata å forveksle meg med tricolor-is (ja, jeg har kun mat-referanser i tekstene mine her på bloggen, hehe). Min frisør må virkelig være den beste i verden! Marie kan ha en skrue løs eller to tidlig på morgenen, og til tross for dette så bare ler de (forhåpentligvis med meg) og smiler de timene jeg torturerer dem når skravla går fra frisørstolen. Jeg fungerer rett og slett ikke før klokken 10 om morgenen, og jeg er ikke en person du vil være i nærheten av før den tid.

Ved siden av å ta etterveksten fikk Christine dratt litt farge utover i lengdene. Bare seee så fin fargen er! Jeg blir bare mer og mer forelsket i mitt eget hår for hver dag som går nå. Jeg har heller aldri vært så fornøyd med noen extensions tidligere som jeg er med Balmain-håret mitt. Jeg hadde tape før, men har byttet over til doublehair og jeg har virkelig merket SÅ stor forskjell på kvaliteten. Fikk faktisk vite i dag at det er hele 6 måneders garanti på dette håret. Det er også en del av dere som spør meg om hvilke fargekoder som er brukt, men det kan jeg dessverre ikke dele med dere. Det er jo hele talentet og poenget til selve frisøren. Men dersom dere ønsker lik farge som meg har de selvfølgelig disse fargekodene klare om dere tar turen innom salongen!

Som jeg har nevnt tidligere har Karlsson Barlindhaug nå denne måneden åpnet en helt ny salong på St. Hanshaugen. Er det noen av dere som bor i det området? Ville bare tipse dere om at de alltid har 15 % studentrabatt på hår og klipp! For timesbestilling kan dere klikke dere inn HER.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *