We love brows

This is a collaboration with L’Oréal Paris 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Dare to go bolder

Vi er dessverre ikke alle født med bryn som Cara Delevingne eller Jennifer Connelly, men vi kan prøve å gjenskape det som ikke ligger i genene våres ved litt hjelp av smart sminke. Jeg bare elsker det feminine uttrykket kraftige og mørke bryn gir! Dette er en look som passer perfekt til en myk soting av øynene eller kun mascara kombinert med en krafigere farge på leppene. Pass på at du kun har to elementer som står i fokus slik at det ikke blir for mye.

Personlig synes jeg slike bryn egner seg best når man skal pynte seg litt for spesielle anledninger. Selve brynet kan man ha striglet og kraftige eller gå for en mer messy look for et mer naturlig uttrykk. For å oppnå denne looken har jeg testet ut L’Oréal sin brynmascara Brow Artist Plumper. Fordelen med brynmascara er at alle hår blir gredd på plass, og så er det i tillegg superenkelt og effektivt! Under skal jeg vise dere steg-for-steg hvordan jeg skaper denne looken.

Bold_01-horz
Steg 1: gre igjennom brynene

Steg 2: Gre brynene oppover med Brow Artist Plumper i fargen «transparant». Pass på at brynmascaraen ikke tørker før du går videre til neste steg.

Bold_03-horz

Steg 3: Gre brynet med Brow Artist Plumper i fargen “Dark Brown”. Jeg starter ytterst med sikksakk-bevegelser for å fylle inn brynene, før jeg avslutter med å gre innerste del av brynet oppover. Pass på å tørke av overflødig produkt før påføring.

Steg 4: Gre ut overflødig mascara. Voila! Perfekte fyldige bryn på 1-2-3!

Jeg har virkelig fått øynene opp for brynmascara den siste perioden. Brow Artist Plumper er enkel å bruke, og resultatet blir veldig naturlig. Jeg har jo relativt lyse bryn fra før av, så det er fint å ha et produkt i sminkepungen som fyller ut lyse områder uten å måtte farge brynene. Det kan fort bli for mye på kosten, men dersom man skraper en del av før man begynner så unngår man klumper og for kraftig farge. Er du ute etter feminine bryn som er gjort på bare et par sekunder, så er dette produktet for deg.

Jeg har gjort denne + to andre looks med produkter fra brynmakeup-serien til L’Oréal. Disse finner du på kampanjesiden deres, HER!

IMG_7879[2]-horz

Outfit inspired by this look (back when I was a blondie, tihi): dress from BIK BOK, sunnies from KAREN WALKER and heels from PROMOD. Combining it with some deep red lips!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *