Soon

MarieWolla_soon_01

MarieWolla_soon_02

HAHAHA. Okei, dere. Våknet bokstavelig talt opp som en kokosnøtt i dag. Etter filmingen i går var jeg nemlig for å ta en spraytan, og for en som ellers pleier å være så blek, er det utrolig uvant å være så brun som jeg er i dag. Viser dere selvfølgelig bilder senere så fort jeg får lov til å dusje. Mange tror kanskje at jeg er naturlig blek, men sannheten er at jeg er en freak på å beskytte meg mot solen til enhver tid. Her snakker vi daglig solfaktor og høy faktor når jeg er på strandferie. Er det virkelig bare jeg som ikke vil ende opp som en rosin fortere enn nødvendig? Og er det bare jeg som har fått med meg at Norge topper alle lister over hudkreft på verdensbasis?

MEN WEEEEE! Nå er det ikke lenge til Nelly Pool Party kicker i gang! Jeg holder på å pakke kofferten min i dag, og jeg skal stappe den ihjel med alle de plaggene jeg har lengtet etter å gå med i månedsvis. Jeg er så spent på hvor vi skal!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Kul bikini! Hvordan er den i str? Hva str har du i trusen? Klarer aldri å bestille riktig første forsøk 🙂

    Du stråler virkelig om dagen, keep it up! <3

    • Tusen takk! Så snill du er 😀 <3

      Bikinien er relativt vanlig i str synes jeg, men dersom du er usikker ville jeg bestilt en opp. Mange av bikiniene har heller ikke snøring i sidene, og kan derfor ikke justeres. Og når jeg tenker meg om kan de være en aaanelse for små. Denne bikinien har jeg i S i begge deler, men en annen bikini som jeg fikk i går (også fra Nelly) bestilte jeg i M i begge deler 😀

  • såå viktig å beskytte seg for solen – det er jeg også såå opptatt av ! jeg blir ikke brun uansett, så likegreit å bare smøre seg med høy faktor og heller spraye meg brun :p Blir spennende å høre hvor dere skal !

  • bare lurte på om den rensen til cosmica som du skulle teste ut fungerer bra? jeg har brukt eve lom sin nå på vinteren, men den ble akkurat tom, så tenkte at jeg skulle bruke en annen nå på våren/sommeren! har fet hud/kviser…