Bloggers night

Kjør bildedryss!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vakre Cathrine ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maxfactor og deres make up artist Linda Wickmann var på plass for å legge en fresh vårsminke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eventet ble holdt i Millenium Suiten på Grand Hotel. De hadde bakt disse supersøte cupcakesene til oss!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På parfymestasjonen ble vi introdusert for parfymer til våren og en ny sesong. Tidligere har jeg holdt meg til mine faste parfymer, men nå klarer jeg ikke å holde meg unna lenger. Personlig synes jeg parfymen er med på å understreke et helheltsinntykk, så da er det best å velge parfyme litt etter humøret og antrekket. Da blir man ikke så fort lei av parfymene heller! Fikk med meg denne fra D&G (som lukter såååååå godt!) og den nye Ma Vie fra Hugo Boss.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter parfyme var det tid for å ta av sminken og få en ansiktsbehandling hos Kellie fra Clarins. Hun brukte så mange oppfriskende produkter, noe jeg virkelig trengte ettersom jeg var syk. Jeg kommer til å blogge mer om produktene jeg fikk testet ut senere. De to flaskene på bildet over er en del av en ny serie som ikke har kommet til Norge enda. Den skal fjerne arr, pigmentflekker og de røde flekkene som sitter igjen etter kviser. Jeg kommer til å teste den ut fremover, og gi en tilbakemelding på den etter at den er blitt lansert for dere som vil vite mer. Røde flekker og arr er det største problemet jeg har med huden min, så jeg gleder meg til å teste den ut fremover for å se om den har noe effekt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så var det tid for hår! Dyktige Johan Hellström fra Bjørn Axén var på plass for å gjøre oss superfreshe på håret. Eirín er bare sååå skjønn! Gud, som jeg digger den jenta her. Hun var prikk lik Taylor Momsen i Grinchen da hun gikk rundt med rullene i håret, haha. Cute as a button!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voila! Resultatet etter full ansiktsbehandling, sminke og hår. Skulle gjerne delt litt mer bilder av meg fra kvelden med dere, men jeg følte meg virkelig så ufresh der jeg loffet rundt helt tett i hodet med klær jeg så og si hadde plukket ut i feberblinde. Til tross for formen var jeg utrolig fornøyd med det ferdige resultatet! Skulle gjerne hatt hele dette teamet med meg hver morgen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så var det tid for middag med hele teamet! Vi fikk servert fingermat i form av sashimi (my favourite thaang), miniburgere og mye annet godt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse girlsa her altså! Har nok ikke ledd så mye på lenge som jeg gjorde denne kvelden. Bildet over er det siste med bloggmateriale. Etter dette gikk det bare nedover (eller skal jeg si oppover, haha). Kameraet mitt er stappet med bilder jeg får latterkrampe av bare av å se på! Men dere får nøye dere med dette over, hehe 😉 Jeg har ikke åpnet snapchaten min for dere enda, men dersom noen av dere følger noen av disse jentene fikk dere kanskje med dere noe av Mystoryen? Jeg ler så mye at jeg griner.

Tusen takk til Max Factor og resten av pampering-teamet for en helt fantastisk kveld ♥ Følte meg som verdens heldigste jente! 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *