Treefoil tee

MarieWolla_treefoil

MarieWolla_treefoil_02

MarieWolla_treefoil_03

Foto: Marthe AJ / Edit by me.

NELLY biker jacket (HERE) / ADIDAS ORIGINALS tee / BIK BOK jeans / STEVE MADDEN leo heels / KAREN WALKER sunnies from LOVEYEWEAR

Hei alle hjerter. I dag har jeg vært inne på Nordstrand og stått modell for min flinke venninne. Det var ikke akkurat strålende sol i dag, men krysser fingrene for at kroppen overlevde kulda og at jeg slipper å kjøre på en forkjølelse. Hepp hepp til mitt fantastiske immunforsvar som så langt har holdt meg frisk HELE vinteren. Etter kyssesyken var jeg sikker på at jeg aldri fikk det tilbake, men så ser det ut til at kroppen min endelig har kommet seg tilbake til normalen. *banker i bordet ti ganger*

På fredag kommer jeg forresten til å hoste tidenes feteste konkurranse her på bloggen! Iiih, dette har jeg gledet meg sånn til å fortelle dere! Har dere fått med dere årets feteste fest? Nelly Pool Party er en 24 timers fest med hele Nordens bloggelite, artister og motestjerner (les mer HER). Flyet går til en solrik og hemmelig destinasjon (selv jeg ANER ikke hvor vi skal). Har du lyst på en plass på flyet? På fredag har du sjansen til å bli med i trekningen av en gullbillett for deg og en venn. Stay tuned!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *