Oh holy sunday

IMG_0902[1]

Kopp fra Indiska

God søndag mine hjerter. Har dere hatt en bra helg? Søndager er virkelig hellig i min hverdag, og jeg elsker å kunne ha en dag i uken der jeg lader opp alle batteriene mine, fyller opp med inspirasjon og planlegger alt for den kommende uken. Til tross for at jeg elsker å slappe av på søndager får jeg nok slepe rumpestumpen min bort på treningssenteret senere i dag. Jeg skal på et spennende event om noen knappe uker, og noe forteller meg at jeg burde ha bikinikroppen klar før den tid. HEHE.

IMG_0914[1]

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei! Jeg synes du er en ekstremt dyktig blogger og alt som hører med! Jeg misunner stilen din og beundrer fotografievnene dine. Du er utrolig flink til å skrive og formidle. 🙂 Det er også en ting jeg gjerne vil kommentere, og jeg har vel egentlig lurt på hvordan jeg skal si dette en stund, da jeg helst ikke vil være «harsh» eller såre (?) deg, selv om det ikke er noe negativt rettet mot deg som person. Jeg er bare nødt til å påpeke at du snakker veldig ofte om denne sommerkroppen og deler et litt «dårlig» syn på kropp og mat. Som en som selv har slitt en hel del med dårlig forhold til mat, kjenner jeg at jeg krymper litt hver gang jeg leser det du skriver om dette med å skulle, burde, må ha bikinikroppen klar. Selv tenker jeg at dette også kan være tilfelle for flere lesere? Håper ikke du tar dette veldig personlig eller blir fornærmet på noe vis. Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det, men det er bare ment som litt konstruktiv «kritikk» (?) eller en kommentar. Bort i fra dette så elsker jeg bloggen din og synes den har ordentlig god kvalitet! Ha en fin uke! 🙂

    • Hei! Setter pris på at du setter deg ned og gir meg litt konstruktiv kritikk. Så ikke vær bekymret for å såre meg eller være for hard mot meg 🙂 Først og fremst så vil jeg si at jeg skjønner godt hva du mener. Jeg er enig i at det har vært en del fokus på «sommerkroppen» og trening den siste tiden i tekstene jeg skriver. Og også mye fokus på mat og «dårlig samvittighet». Personlig har jeg faktisk ikke et særlig trøblete forhold til verken mat eller kroppen min. Jeg har tvert i mot alltid vært veldig glad i å spise god mat, og har ikke problem med å unne meg selv noe godt når jeg måtte føle for det. Det blir vanskelig å svare på dette spørsmålet uten å bli for personlig, men jeg gir det et forsøk uansett.

      Som blogger blir man hele tiden satt under lupen. Man skal ikke ha noen form for skavanker, og når presset er så stort på å se bra/perfekt ut så er det vanskelig å ikke bli påvirket av det. Man blir konstant tatt bilder av/tar bilder av seg selv, og da vil man gjerne føle seg komfortabel til dette. Jeg synes ikke jeg er tjukk og jeg føler ikke jeg har noen store skavanker som jeg vil forandre på, men det er jo klart at man alltid har noe man vil forbedre ved seg selv. Derimot har jeg en tendens til å latterliggjøre mitt forhold til mat (som da er å spise mye usunt til tider) fordi jeg skriver ofte med mye humor og selvironi. Og jeg er også en mester på å overdrive. Derfor kan mye av dette bli tolket annerledes enn slik jeg har ment det. Og mange av leserne mine vil kanskje tenke at jeg ser bra nok ut som det er. Dessuten har jeg ikke tenkt så mye over formidlingen, og dermed har jeg noen ganger skrevet om dette temaet i to motpoler av hverandre, noe som sikkert gjør leserne fryktelig forvirret.

      Jeg skjønner poenget ditt, og det siste jeg vil er at leserne mine skal føle seg usikre mtp. kroppen og selvbildet deres. Det eneste jeg vil oppfordre til er vel egentlig at folk skal elske seg selv slik de er, slik de er født og akseptere at alle er forskjellige. Og tro meg: jeg skriver ikke mye om dette for å få flere lesere. Jeg tar til meg kritikken, og kommer til å tenke litt bedre fremover på hvordan jeg formidler trening og kosthold. Jeg har kanskje skrevet litt for mye om mat osv. den siste tiden, og har vel kanskje ikke tenkt helt igjennom selve formidlingen. Noe jeg vanligvis gjør. Dette ble sikkert et rotete og lite oversiktlig svar, men håper du forstod deler av det.

      Ha en fin uke du også, fine 🙂