Weekmode

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei alle hjerter. Går alt bra med dere? De siste to dagene har dessverre ikke vært så bra for min del, da det har skjedd en del på privatfronten. Men forhåpentligvis blir ting litt bedre de neste dagene. Det er ihvertfall helt ubeskrivelig deilig at det endelig er helg nå, og jeg har heldigvis planene mine fylt opp for helgen. Forhåpentligvis får det meg på litt andre tanker. I mellomtiden er det fint å ha en så gosse hund som denne ulldotten på bildene over her. Det er praktisk talt umulig å ta bilde med henne uten at den tungen veiver overalt, haha.

Ellers så kom verdens beste pakke på døren i dag. Æææh! Jeg er virkelig verdens heldigste jente! Gleder meg sånn til å vise dere hva det er. Legger opp innlegg om det senere!

Ha en nydelig helg ♥

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    • Hei! Kommer ikke ut eget innlegg allikevel dessverre (ihvertfall ikke enda), men tenkte å vise frem litt i spørsmålsrunde-videoen som kommer snart. Kameraet jeg bruker er en Canon 5D Mark 2, og til den bruker jeg vidvinkelzoom-objektiv 16-35 (1.8 blender), og 50 mm objektiv (1.4 blender) 😀 Sistnevnte bruker jeg mest til antrekk, og vidvinkelen bruker jeg til stort sett alt annet!

      Klem