Back home

IMG_4798[2]

IMG_4786[2]

Min nyeste skoforelskelse ♥

IMG_4805[2]

Se så fine! Nye klokker fra Daniel Wellington. Du finner dem HER og HER.

Sånn! Da var jeg endelig tilbake på norsk jord igjen. Tilbake til sengen min, tingene mine og milevis unna nærmeste cinnabon-sjappe. Fant ut rett før jeg dro at en sånn bolle alene inneholder over 800 kalorier (!!!). HJELPES. Hadde jeg vært lenger i Krakow hadde jeg garantert endt opp som en bolle selv. Dere vet jo hva de sier: du blir hva du spiser.

Det er selvfølgelig alltid like kjipt å måtte reise fra kjæresten sin, så jeg savner jo han utrolig mye allerede. Heldigvis for meg så kommer han hjem en tur i påsken, så da er det ikke så veldig lenge til jeg ser han igjen. Jeg har fått en del spørsmål den siste tiden om avstandsforhold, og mine tips og erfaringer rundt dette. Derfor tenkte jeg å skrive et innlegg om dette snart om dere vil det. Dersom noen har spørsmål kunne dere jo kanskje lagt dem igjen i kommentarfeltet, så kan jeg skrive litt rundt det dere lurer på?

Se forresten på de fine klokkene som ventet på meg når jeg kom hjem! Jeg har lenge elsket de klassiske klokkene til Daniel Wellington, og nå kan jeg endelig kalle meg selv for en stolt eier. Jeg kjøpte herreversjonen av klokken til høyre til kjæresten min forrige jul, så nå kan vi matche. Tihi! Ironien i det hele er at klokken jeg fikk til 18 års-dagen min sluttet å virke dagen før jeg reiste hjem fra Krakow. Kanskje det var skjebnen?

Jeg har også fått fikset en aldri så liten rabattkode til dere lesere! Bruk koden mariewolla i nettbutikken deres, og få 15 % rabatt frem til 15. april!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *