Iconic YSL

Sponset av YSL

IMG_2918[2]

IMG_2884[2]

Kjenner dere til YSL sin legendariske Volume Effet Faux Cils mascara? Jeg tror ikke jeg trenger å understreke så mye hvor gode produktene til YSL er, for i de fleste tilfeller snakker produktene deres for seg selv. I forbindelse med 15 års jubileumet til Effet Faux Cils (False Lash Effect) mascara har de nå relansert den med en ny og forbedret formula. Til tross for at jeg har vippeextensions så legger jeg alltid mascara på vippene under øyet, og så går jeg alltid over med et lett lag på vippene over for at de skal holde seg bedre på plass. Dette må virkelig være en av de beste mascaraene jeg har vært borte i! Dette er en mascara som gir mye volum og lengde, men som også definerer og skiller hver enkelt vippe. Det er også et stort pluss at den ikke klumper. Den nye formulaen gjør at den heller ikke tørker ut.

Den siste perioden har jeg vært så heldig å få et tilskudd med YSL-produkter i sminkepungen min, og derfor bestemte jeg meg for å lage en ikonisk look som jeg ville vise dere i en egen video. Jeg er ikke en ekspert på sminke, men jeg er hele tiden åpen for å lære mer og bli flinkere. Forhåpentligvis er det noen av dere som får noen tips av denne videoen allikevel. Jeg valgte å kjøre på med en elegant og klassisk soting med lillatoner. Synes lilla står så fint med grønne øyne. Håper dere liker den!

IMG_3668_02

IMG_2873[3]

Her er produktene jeg har brukt: 1. High Impact Colour Eyeshadow i fargen «2 Toile», 2. 10-Colour Eye Palette i fargen «2 Tuxedo», 3. Couture Eye Primer i fargen «1 Clair/Fair», 4. Volume Effet Faux Cile mascara i fargen «1 Black».


Konkurranse

Og så til det aller beste: jeg får lov til å dele ut en mascara til dere lesere! Det eneste dere trenger å svare på er følgende spørsmål:

Hvor mange år fyller YSL sin mascara Volume Effet Faux Cile?

Husk å legge igjen mailen deres når dere svarer i kommentarfeltet! 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *