Fremme i paradis

IMG_8126[1]

IMG_8130[1]

IMG_8093[1]

IMG_8102[1]

IMG_8123[1]

Shark Bay (stranden som ligger langs hotellet vårt). SE SÅ FINT DET ER HER!!

IMG_8085[1]

Hotellet vårt fra utsiden

IMG_8051[1]

IMG_8055[1]

JEG KLARTE DET DERE!!! To flyturer, flere taxier og en båttur senere sitter jeg her i hotellsengen vår på Koh Tao. Mestringsfølelsen etter å ha kommet meg igjennom en 11-timers lang flytur kan ikke beskrives med ord. Ah, dette er bare SÅ deilig! Og vet dere hva? Det gikk faktisk over alle forventninger! Vi fløy med Norwegian Dreamliner, og det var kanskje den mest behageligste flyturen jeg har vært med på. Mye stilige lyseffekter (som skal hjelpe mot jetlag), og vinduer som fikk meg til å føle at jeg egentlig bare satt i en simulator. I tillegg hadde jeg mye rundt meg til å distrahere meg, beroligende og en fin kjæreste jeg kunne holde i hånden hele veien.

Vi var jo rimelig stresset for om vi skulle rekke det korresponderende flyet videre til Koh Samui etter at vi landet i Bangkok i dag tidlig, men med litt løping (og god planlegging i siste liten) så rakk vi det heldigvis. Båtturen fra Koh Samui til Koh Tao (her vi bor) hadde jeg hørt så mange forferdelige rykter om. Jeg hadde hørt at 95 % sitter begravet i spyposer i to timer. Vi sørget for å ta reisetabletter før vi gikk ombord, og det hele endte med at jeg sov hele veien.

Så, dere … ankom vi hotellet vårt, Haad Tien, som ligger i Shark Bay. Jeg er helt målløs, for det er bare så ubeskrivelig vakkert her. Måtte klype meg i armen flere ganger da jeg løp ut for å knipse noen bilder av stranden. Det første vi gjorde da vi sjekket inn på hotellrommet var å legge oss ned på sengen for å planlegge hva vi ville bruke resten av dagen vår på. Etter bare noen sekunder lå vi begge og sov, og slik lå vi til sent på kveld, haha. Så i dag har vi egentlig ikke gjort noe annet enn å kjenne på jetlagen. Vi kom frem til hotellet i fire-tiden (lokal tid) og etter all søvnen bestilte vi opp litt Pad Thai til hotellrommet som vi spiste på den fine balkongen vår. Nå ligger gubben min og snorksover ved siden av meg, og noe forteller meg at jeg burde sove snart jeg og. Ville bare gi dere en liten oppdatering. Ny og spennende dag i morgen – jeg gleder meg!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *