New in

En spesiell liten nydelighet fra H&M (jeg elsker jo alt som glitrer vet dere). Synes de har mye fint undertøy nå om dagen!

Pynteputer og to telysholdere fra Kid

Hei dere! Dette er som jeg har nevnt tidligere en veldig stressende uke. Jeg står mye på jobb, og i tillegg har jeg et par innleveringer før juleferien. Heldigvis er jeg helt frisk igjen nå, så da blir alt ihvertfall mye lettere. I går var jeg på julegaveshopping med pappa, og jeg fikk handlet inn alt jeg skulle på en og samme runde. Problemet med julegaveshopping etter min erfaring er at det er så utrolig vanskelig og ikke bruke penger på seg selv. Man kommer jo over så mye fint! Og det er veldig sjelden jeg får tid til å titte i butikker vanligvis.

Jeg kjøpte med meg et par ting til rommet mitt denne gangen. Interiør er noe jeg egentlig sjelden velger å prioritere pengene mine på, men det er absolutt noe som skal prioriteres oftere i fremtiden. Det er så deilig og pynte opp rundt seg i sin egen stil. Det minner meg på at jeg gjerne ville kjøpe store bilder på nettet som jeg kan henge på veggene mine. Jeg har så mye veggplass nå, som trenger litt pynt, hehe. Nå derimot er jeg vanvittig sliten, så jeg burde ta kvelden. Sweet dreams everyone!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *