Pressevisning


Hei mine fine lesere! I dag har vært en nokså hektisk dag, og nå ligger jeg her hjemme og kjenner at hver eneste lille del av kroppen min skriker etter søvn – jeg er SÅ sliten! I dag dro jeg først inn til byen og var på pressevisning hos This is PR for sommer- og vår-kolleksjonen til Bikbok 2013. Etter å ha løpt opp og ned Oslo en god stund møtte jeg opp mamma for å handle litt saker og ting før jul.

Jeg stoppet også innom Bikbok Karl-Johan for å titte på den nye kolleksjonen Bikbok + Costume som kom i butikk i dag. Jeg kunne dessverre ikke komme på VIP-festen og pre-shoppingen som ble holdt i går kveld, ettersom det var ID 20 år. Ganske bittert, ettersom jeg hørte fra jentene hos This is PR at det var en kjempevellykket kveld! Bilder fra både pressevisning og nylansering av Bikbok + Costume kommer opp her på bloggen senere. Såå mye fint! Nå derimot trenger jeg en god og lang dusj, og en deilig middag. Er så sulten at jeg holder på å krepere her. Har dere hatt en fin dag?

Forresten! Konkurransen med miinto.no avslutter jeg nå førstkommende søndag, og hittil er det kun 15 stykker som har deltatt.Store sjanser med andre ord! Delta på konkurransen: her!  

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *