Friday

Hei dere! Dagene bare raser forbi nå om dagen, og jeg må ærlig innrømme at det hele er litt skummelt. Verste scenarioet er å ikke få tid til det jeg prioriterer mest, og den siste uken har jeg vært nødt til å utsette en hel del. Jeg begynner virkelig og glede meg til juleferie nå, for jeg sitter bare her og venter på at eksamensperioden skal komme. Dette halvåret, i likhet med forrige halvår, har jeg plukket ut to fag som jeg skal ta opp til privatisteksamen. I tillegg til disse har jeg en tellende eksamen i fjorårets matte, og prøveeksamen i de andre fagene jeg har i år. HJELP.

I går var jeg inne i byen for å dra på kino, men før det soset jeg litt rundt på Karl Johan og tittet litt i butikker. Jeg fant denne råfine jakken på bildene over! Naturligvis fra Zara, den og. Den ble min for 799,-, og den er fra TRF-avdelingen. På bildene ser den mer brun ut pga. redigeringen, men i virkeligheten er den militærgrønn. I love it!

Etter skolen i dag skal jeg ta en treningsøkt før en hel jobbhelg venter meg. Heldigvis blir det halloween-feiring på meg i år allikevel, men nå har jeg ingen anelse om hva jeg skal være? Har dere noen (billige) forslag? Hehe. Minnie-kostymet mitt er nokså oppbrukt nå etter tre år…

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *