Sunday



Earcandy fra Gina Tricot

Hei dere. Beklager for dårlig oppdatering de siste dagene, men jeg har vært veldig opptatt med jobb og arrangementer så jeg har rett og slett ikke hatt tid. Jeg jobbet både torsdag og fredag, og så dro jeg på bussfesten på Latter på Aker Brygge på fredags kveld. Det har jeg heller ikke rukket å dele med dere enda: JEG ER PÅ BUSS! Hurra! Nå kan jeg endelig begynne å glede meg til russetiden. Ulempen nå er at jeg kommer til å være smertefullt blakk de neste 6 månedene. Jaja, håper det blir verdt det til slutt. Det skal bli spennende å se hvordan jeg takler shoppingproblemet mitt, men det burde vel egentlig ikke være noe problem når jeg ikke har penger? Haha

Ellers så merker jeg at jeg kanskje burde tatt det litt mer rolig denne helgen med tanke på at jeg har en del skolearbeid jeg skal gjøre ferdig. Til tross for at jeg kom sent hjem i natt klarte jeg og dra meg opp av sengen tidligere enn forventet og satte igang med lesing til særemne. Nå er det ikke lenge til den store innleveringen, og jeg vet at det fremdeles gjenstår mye arbeid. Håper jeg klarer å prioritere tiden min riktig fremover, hvis ikke blir jeg utrolig sint på meg selv. Nå derimot skal jeg lage meg en deilig middag, slappe av litt og så må jeg tilbake til lesingen. Håper alle har hatt en fin helg!

Forresten! Plukket med meg ørepynten som dere ser på bildene over fra Gina Tricot. Den er sååå fin! Dessverre oppdaget jeg ikke før etterpå at den er for liten til øret mitt, så nå lurer jeg egentlig på hva jeg skal gjøre med den. Jeg vurderer å selge den til en billigere penge om noen er interessert i det eller kanskje ha en liten konkurranse her på bloggen. Hva synes dere om det? Kan ikke la noe så fint ligge her hjemme ubrukt.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *