Pont Alexandre III

mariewolla_pontalexandre_01

mariewolla_pontalexandre_03

mariewolla_pontalexandre_02

Antrekk:
Jakke fra Bik Bok
Genser og skjerf fra H&M
Bukser fra Gina Tricot
Boots fra Zara
Veske fra Adax

mariewolla_pontalexandre_04

Et stykk lykkelig Marie!

La meg introdusere dere for en av mine favoritter i Paris – nemlig Pont Alexandre III! Dere har kanskje hørt om broen der brudepar tar bilder? Hvis man zoomer seg inn på noen av bildene som er blitt tatt her de siste årene kan jeg love dere at jeg er i bakgrunnen på flere av dem. Hit drar jeg hver gang jeg besøker byen, og jeg kommer nok aldri til å gå lei. Man får sett de fineste utsmykkingene av broen på dagtid, men det er noe helt spesielt å se den i solnedgang når himmelen males rosa. Magisk! I skrivende stund sitter jeg hjemme og koser meg med rødvin og musikk foran peisen. Denne helgen skal jeg ta det helt med ro, i håp om at jeg kanskje rekker å bli frisk innen mandag *krysser fingrene* Hva skal dere i helgen?

 

Følg meg på Facebook, HER!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *