Søndagschill

Jeg har kjøpt meg sånne pervobriller alle instababes har

Sender dere en liten chill søndagshilsen fra sofakroken. Her har jeg ligget i hele dag og sett på dårlige serier. Til frokost spiste jeg sjokoflarn (sånne julekjeks som setter seg rett på låra) og til lunsj varmet jeg opp spagetti bolognese fra i går kveld. Søndager, ass. Hva skulle man egentlig gjort uten dem? Jeg beundrer (og irriterer meg grenseløst) over menneskene som klarer å være produktive på dager som disse. Jeg har behov for å gå litt inn i meg sjæl, høre på musikk og finne inspirasjon før en ny uke kan begynne. Og ja! Jeg har forresten også fått meg sånne pervobriller med klart glass som alle instababes har. Kjøpte de på Asos for en hundrings. Gir vi dem en tommel opp – eller ned?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Åh, jeg er så enig! Søndager er til for å slappe av, ikke for å være produktiv. Hihi. Ha en fin ny uke!
  PS: Jeg setter skikkelig stor pris på at du (og bloggen din er så ekte) – at jeg for eksempel kan lese om at du slapper av på en søndag, ikke rydder-vasker-trener-og you know what. Heia deg! 🙂 <3

 • Søndager er til for å nytes! Selv var jeg på besøk hos mormor og morfar. Bakte lefser og kakemenn, så på ski og spiste middag.. Det var rett og slett dritdigg!! Håper du får en fin start på uken, vakre <3 Er også enig med Elise over her. Elsker at bloggen din er ekte!

  • Høres ut som en perfekt søndag! Skulle gjerne satt av litt tid til julebaking selv. Eller generelt bare kommet i julestemning så fort som mulig 😀

   Tusen takk! Det er virkelig SÅ hyggelig å høre! 😀

   Sender gode juleklemmer din vei!