EN ANNERLEDES BYFERIE

 

MARIEWOLLA_AIRBNB_01

MARIEWOLLA_AIRBNB_02

MARIEWOLLA_AIRBNB_04

MARIEWOLLA_AIRBNB_03
_

Å BO I EN LEILIGHET I BYEN
_

God kveld fine! På reisen vår til København fikk vi testet ut Airbnb for første gang, og jeg tenkte derfor å dele litt av min opplevelse med dere. Da vi planla reisen vår var vi ikke så fornøyde med utvalget av hoteller i forhold til beliggenhet, stil og budsjettet vi hadde satt oss på forhånd. Mye var overpriset, og det vi likte lå langt unna sentrum. Vi bestemte oss derfor for å titte på leiligheter i stedet, og det er jeg veldig glad for at vi gjorde. Er det noe dansker er flinke på, så er det fine leiligheter – og i København er det veldig mange som leier ut på sommeren. Leiligheten vi endte opp med lå nederst i Nørrebro som er en populær og koselig del av byen. Derfra var det veldig lett å ta seg til alt som lå i bysentrum. De første dagene var det dårlig vær, men vi lastet ned pendlerappen DOT der man kan kjøpe buss-, tog- og metrobilletter, samt søke opp reiseveier. Da været ble bedre leide vi hver vår sykkel (det er sykkelutleie overalt i byen) som ikke kostet mer enn femti kroner dagen. Jeg elsket at leiligheten vår var så lys og moderne, og at den gav oss muligheten til å lage frokost på morgenene. Å bo i en privat leilighet gjorde også at vi fikk oppleve byen på en helt annen måte, så jeg kan virkelig anbefale alle å gjøre det samme!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *