TIDLIG OPPE

 

MARIEWOLLA_TIDLIGOPPE_01

MARIEWOLLA_TIDLIGOPPE_02
_

NYE RUTINER
_

Det å disiplinere seg til å bli et bedre hverdagsmenneske er lettere sagt enn gjort. En av de tingene jeg har forsøkt å endre på denne uken er døgnrytmen min. Jeg har aldri vært spesielt flink til å stå opp tidlig, men nå prøver jeg å samle all den styrken jeg har – så jeg i det minste klarer å reise meg opp av sengen og gå bort til kaffetrakteren klokken seks om morgenen. Jeg føler veldig ofte at døgnet har for få timer til å rekke alt jeg vil i form av hjemmekontor, prosjekter og trening. Den eneste måten å skaffe seg flere timer på er å starte dagen tidligere og skille ut tid man kaster bort på unødvendige ting. Det er ikke sikkert man får det til hver dag, men tre mer effektive dager i uken gir en betydelig mer tid til å jobbe mot målene sine. I dag stod jeg opp og lagde meg to riskaker med most avokado. Min nye favorittsnacks! Jeg bruker Wasa sin med ost for å få litt mer smak, men det er minst like godt med klassisk saltet hvis du ikke er så glad i ostesmaken. Ved siden av det drakk jeg naturligvis den obligatoriske kaffekoppen med mandelmelk, som neppe blir min siste kopp i dag. Hvilke planer har dere for dagen?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Hei! Jeg har lenge vurdert å kjøpe samme Asus-pc som du har. Vil du anbefale den og er det noen fordeler eller ulemper ved den sammenliknet med MacBook?

  • Hei Andrea,

   Jeg har nylig byttet over fra Asus til Macbook Pro (det er den som vises på bildene i dette innlegget). Jeg valgte å bytte over fordi jeg bruker veldig mange tunge programmer daglig som Asus’en ikke klarte. Dette gjelder bare de ekstra tunge programmene slik som f.eks Premiere Pro (til videoredigering) og Photoshop (med mange prosjekter åpne). Jeg hadde Zenbooken min i et år før jeg byttet over, og hadde det ikke vært for videoredigering, hadde jeg nok ikke sett noen stor grunn til å bytte over. Jeg var veldig fornøyd med Zenbooken i hastighet og design ellers, og det skulle mye til før den ble sliten. Zenbooken har 8 gb flashminne, som er nøyaktig det samme som en Macbook. Jeg hadde også samme prosessor i Zenbooken som en vanlig Macbook Pro, men på min nye Macbook har jeg den aller tyngste (pluss 16 gb flashminne – hvis dette sier deg noe, haha). Kan absolutt anbefale Zenbooken som en dokument/student-laptop da den er veldig lett å ta med seg (veier kun én kilo) og så klarer den som sagt alle arbeidsoppgaver foruten om de aller tyngste programmene. Så skal det også nevnes at skjermen er veldig annerledes på Zenbooken sammenliknet med retinaskjermen, så dersom du skal drive mye med bilderedigering ville jeg heller vurdert Macbook.

   Håper dette gav deg noe svar! Bare å si ifra om det er noe mer konkret du lurer på 🙂

   Klem

 • Hei Marie 🙋🏼 det var så hyggelig å bli kjent med deg i Tønsberg i helgen, du er den nydeligste jenta, stå på med bloggen, du er såååå flink!! Klem Charlotte