TIVOLI

 

MARIEWOLLA_TIVOLI_01

MARIEWOLLA_TIVOLI_05
Wearing: Sweater from Monki, bomberjacket from Bikbok, bag from Adax and sunnies from Miu Miu

MARIEWOLLA_TIVOLI_02

MARIEWOLLA_TIVOLI_03

MARIEWOLLA_TIVOLI_04
_

AN AFTERNOON AT TIVOLI
_

På mange måter savner jeg det bekymringsløse sinnet jeg hadde da jeg var yngre. Jeg husker tiden da jeg lengtet etter dagen jeg endelig nådde opp til en meter og tjue centimeters-stangen på tusenfryd, for da var jeg endelig høy nok til å ta alle berg- og dalbanene. Litt nerver i magen hadde jeg naturligvis når jeg først satt der mange meter over bakken, og det er klart jeg ble litt svimmel av å kjøre tekoppene rett etter å ha slukt to sukkerspinn og flere liter cola, men hadde jeg satt meg inn i en snurrende tekopp i dag kan jeg garantere at selv frokosten fra dagen før ville kommet i retur. Da det ble litt oppholdsvær i Køben tok vi turen innom Tivoli i et par timer, og der oppdaget jeg at omtrent det eneste jeg turte å ta nå i voksen alder var rutsjebanen (typ den minste greia laget i historien). Herregud ass. Hadde lovet meg selv som barn å aldri bli så pinglete, men her sitter jeg da. Koselig er det uansett å gå rundt og titte på et tivoli som har bevart så mye av den gamle stilen fra da det ble bygget for over hundre år siden. Sånt elsker jeg. Og så er jeg fortsatt veldig glad i sukkerspinn, da. Hehe.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *