SAY I’M A BIRD

Sponset reise med Lapoint

MARIEWOLLA_SAYIMABIRD_01

MARIEWOLLA_SAYIMABIRD_02

MARIEWOLLA_SAYIMABIRD_03

MARIEWOLLA_SAYIMABIRD_04

God kveld snupper,

Her har solen begynt å gå ned i horosonten, og vi holder på å gjøre oss klare for kvelden. Middagen blir servert halv åtte her på surfecampen i Taghazout, og etter maten går turen videre til Paradise Plage for bonfire night! Surfingen min blir bare bedre og bedre for hver dag som går, og jeg begynner endelig å få bedre kontroll over brettet. Man må regne med å bli litt banket opp når man er i vannet (i dag var det nakken som fikk en sleng), men jeg gir ikke opp for det – haha. Lapoint lanserte forresten en egen snapchat-konto i går, så den kan dere følge på @lapointcamps for flere oppdateringer herfra og resten av campene rundt om i verden.

Tusen takk til Spraytanhuset som gjorde meg brun og fin før reisen!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *